"... je kunt niet alleen maar geven zonder er iets voor terug te krijgen. Om een beter leven te krijgen zul je moeten stoppen met vechten. Waarschijnlijk ben je opgevoed met het idee dat je moet vechten en lijden. Het liefst in stilte, dat is beter. Het is zo mooi om jezelf op te offeren en op de achtergrond te zetten. We hebben allebei lang gedacht dat het normaal was om op je tanden te bijten en vol te houden. We hielden vol tot we ziek werden..." ( B. Bronsberg & N.Vestlund )

Burn-out

genezen

Wat is een burn-out?


"Een burn-out is een ernstige toestand waarbij iemand fysiek, emotioneel en mentaal ingestort is en die ons ertoe dwingt ons ziek te melden, van beroep te veranderen of ander werk te krijgen. "

MAAR

"Een burn-out is ook een opportuniteit om je leven ten goede te veranderen."


Vanuit verschillende invalshoeken ga ik samen met jou de weg naar genezing. Hierbij vind ik de relatie tussen het lichaam, het denken en het voelen essentieel.

Elk mens is verschillend vandaar dat niet iedereen op dezelfde manier kan geholpen worden. Een aantal zaken zijn echter terugkerend en essentieel voor een goede genezing en maken dus telkens deel uit van het genezingsproces : Acceptatie, energiebalans, zorgen voor je lichaam, tijdsinvulling, steun omgeving.


Een burn-out krijg je niet van dag één :

Om het stadium van burn-out te bereiken, heb je al een lange weg afgelegd. Vandaar dat tijdens het genezingsproces ook aandacht wordt besteed aan de 'wortel van het probleem'. Wat heeft ertoe geleid om tot een burn-out te komen en wat kan je doen om niet te hervallen.


Wil jij terug helemaal goed in je vel zitten ?


Contacteer me.


Samen gaan we op weg naar een evenwichtiger leven !